veilig betalen
  1. Home  / 
  2. veilig betalen

Mistercash / Bancontant
Voor onze Belgische klanten is het mogelijk om veilig te betalen via Mistercash / Bancontant. Als u in de winkelwagen kiest voor verzenden naar Belgie, dan wordt deze optie direct getoond als betaaloptie. Voor deze optie rekenen wij geen extra bijdrage.

 Vooruitbetalen per bank
Betaalt u dan kunt u de order vooraf betalen via een bankoverschrijving. U krijgt hiervan een aparte e-mail van onze betaalpartner Mollie met het betaalkenmerk. Indien u het bedrag al had overgemaakt, kan het zijn dat uw betaling nog onderweg is.

Creditcard

Een betaling via Creditcard is veilig omdat de aankoop vaak via de Creditcardmaatschappij voor een bepaalde periode verzekerd is (afhankelijk van de maatschappij). Daarnaast wordt de betaling pas aan het eind van een vastgestelde periode afgeschreven, wat bij een grote uitgave van pas kan komen. Het kan ook zijn dat de uitgave maandelijks afgelost wordt, waarbij vaak een rentebedrag in rekening gebracht wordt. Voor een Creditcard-transactie brengen we 3% van het totale bestelbedrag extra in rekening.

.

Over deze dienst

Je kan meer lezen over de beveiligging van Molie op hun website http://www.mollie.be  

Open chat
1
Scan the code
Hi, how can we help you?